Τρομερή παρουσίαση προπονητή στην Πορτογαλία αλά Peaky Blinders! (vid)

Πέτρος Χαριζακλής05 Οκτωβρίου 2023

Όταν υπάρχει φαντασία, τότε βγαίνουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει στο τμήμα επικοινωνίας της πορτογαλικής Βιτόρια Γκιμαράες, με την τρομερή παρουσίαση του νέου προπονητή.

Το ίδιο δεν ισχύει και για την ομάδα που δεν τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία και μετά από έξι παιχνίδια, άλλαξε ξανά προπονητή. Ο Βραζιλιάνος Τούρα αποτέλεσε παρελθόν παρά τη νίκη με 3-2 επί της Εστορίλ, με τον έμπειρο Πατσέκο να αναλαμβάνει.

O 52χρονος τεχνικός ξεκίνησε τη χρονιά στην Εστορίλ και μετά το 2-2 της ομάδας του με τη Βιζέλα απολύθηκε. Δεν έμεινε καιρό χωρίς ομάδα, καθώς μετά από ούτε δύο εβδομάδες βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Αυτή είναι η Βιτόρια Γκιμαράες που τον παρουσίασε αλά Peaky Blinders υποδυόμενος τον Τόμας Σέλμπι, λόγω του καπέλου που φοράει συνεχώς ο έμπειρος κόουτς, γράφοντας «By ther order of Vitoria», ατάκα που χρησιμοποιείτο στην επιτυχημένη αγγλική σειρά ως By the order of the Peaky Blinders, δηλαδή κατ΄εντολή των Πίκι Μπλάιντερς. Τρομερή σκέψη και εξαιρετική παρουσίαση από τους Πορτογάλους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.