Τρομερή Μπράιτον διέλυσε με 4-2 την Τότεναμ!

Πέτρος Χαριζακλής28 Δεκεμβρίου 2023

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα για την Μπράιτον, η οποία διέλυσε την Τότεναμ με  4-2 και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Η ομάδα του Ποστέκογλου παρέμεινε στην 5η θέση βλέποντας το σερί των τριών διαδοχικών της να λαμβάνει τέλος.

To σκορ για την Μπράιτον άνοιξε ο Χίνσελγουντ στο 11ο λεπτό με τρομερή βολίδα μέσα από την περιοχή ενώ ο Ζοάο Πέντρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 23ο λεπτό «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

To κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Εστουπινιάν στο 63ο λεπτό με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 με τον Ζοάο Πέντρο να σκοράρει για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, αυτή τη φορά στο 76ο λεπτό. Το μοναδικό που κατάφερε να πετύχει η Τότεναμ ήταν να μειώσει στο σκορ σε 4-2, αρχικά στο 81ο λεπτό με τον Βελίς ενώ ο Ντέιβις με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό σκορ.

Μπράιτον (Ντε Τσέρμπι): Στιλ, Χίνσελγουντ, Φαν Χέκε, Ντανκ, Ζούλιο (46' Eστουπινιάν), Γκίλμουρ, Μίλνερ (69' Μόντερ), Μπουονανότε (59' Μπαλέμπα), Γκρος, Πέντρο (93' Λαλάνα), Γουέλμπεκ (69' Φέργκιουσον).

Τότεναμ (Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Έμερσον, Ντέιβις, Ουντότζι, Σαρ (65' Ζιλ), Χέιμπιεργκ, Τζόνσον (70΄Βελίς), Κουλουσέβσκι, Σον, Ριτσάρλισον (65' Λο Σέλσο)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.