Τρομερή κίνηση για τη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησαν δυο φίλοι του Άρη για να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου.  

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν την εγγραφή του Άλκη στον Α.Σ. Άρης, με ημερομηνία έναρξης την 1η Φεβρουαρίου 2022, οπότε και ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο φόρος τιμής στον Άλκη Καμπανό συνεχίζεται, 2.5 εβδομάδες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του στην περιοχή Χαριλάου. Αυτήν τη φορά, δύο φίλοι του Άρη οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προχώρησαν σε ακόμα μία συγκινητική κίνηση, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου. 

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν την εγγραφή του Άλκη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, με ημερομηνία έναρξης την 1η Φεβρουαρίου 2022, οπότε και ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή. 

Ο Α.Σ. Άρης ευχαριστεί τους δύο φιλάθλους του Άρης για την κίνησή τους και ενημερώνει ότι κάθε χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου, θα ανανεώνει τη συνδρομή του Άλκη, ο οποίος θα μείνει για πάντα μέλος της οικογένειας του συλλόγου, ουσιαστικά και τυπικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.