Τρομερή η Πόρτο του Κονσεϊσάο πέταξε εκτός Ευρώπης την Ατλέτικο και τερμάτισε πρώτη!

Πέτρος Χαριζακλής01 Νοεμβρίου 2022

Με μια υπέροχη εμφάνιση και δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, συνεχίζοντας στα νοκ-άουτ. Παράλληλα, πέταξε εκτός Ευρώπης τους «ροχιμπλάνκος» καθώς την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν έφερε καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα του Σιμεόνε κόντρα στην Μπριζ (0-0) και «έκλεψε» την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο «Ντραγκάο» ο Ταρέμι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σέντρα πάρε-βάλε του Εβανίλσον, με τον Ιρανό φορ να πλασάρει σε κενή εστία. Ο Εουστάκιο στο 24' με πλασέ στην κίνηση έφερε το σκορ στο 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη των «δράκων». Βέβαια η Ατλέτικο μείωσε στο 95' με αυτογκόλ του Μαρκάνο αλλά ήταν αργά για κάτι άλλο.

Στη «Μπάι Αρένα», η Λεβερκούζεν παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Κλαμπ Μπριζ και πήρε την 3η θέση που την οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η βελγική ομάδα προκρίθηκε στα νοκ-άουτ ως 2η. Στα του αγώνα, οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι, οι Βέλγοι άστοχοι, όμως κανείς τους δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.