ΤΡΟΜΕΡΗ Γουέστ Μπρομ, έριξε τάλιρο την Τσέλσι!

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Απριλίου 2021

Ασύλληπτα πράγματα στην Αγγλία, με την Γουέστ Μπρομ να βάζει τέλος με εντυπωσιακό τρόπο στο αήττητο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς συνέτριψε τους μπλε με το ευρύ 5-2 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Πούλισιτς στο 27΄ όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Στο 29΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Τιάγκο Σίλβα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από την αναμέτρηση και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να χτυπήσουν δις με τον Ματέους Περέιρα και να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 63ο λεπτό πήραν αέρα δυο τερμάτων και πέντε λεπτά μετά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Ντιάν.

O Μάουντ μείωσε σε 2-3 στο 71΄, όμως η Γουέστ Μπρομ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε και πέμπτο τέρμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ρόμπινσον, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-2!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.