Τρομερή ανατροπή η Γιουνάιτεντ, ξέσπασε στο δεύτερο η Μπάγερν, πύρρειος νίκη για Τσέλσι

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Οκτωβρίου 2021

Ανατροπή έπος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να επικρατήσει 3-2 της Αταλάντα στο «Ολντ Τράφορντ». Η τελευταία φορά που η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε ανάλογη ανατροπή σε ματς ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πριν εννιά ολόκληρα χρόνια, με θύμα τότε, την Μπράγκα (3-2). 

Με εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ, η οποία διέλυσε με 4-1 την Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας.

Πύρρειος νίκη για την Τσέλσι. Οι μπλε συνέτριψαν με 4-0 τη Μάλμε, ωστόσο η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Λουκάκου και Βέρνερ, που αμφότεροι αντικαταστάθηκαν στο πρώτο μέρος.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γιουβέντους έστω και δύσκολα, νίκησε με 1-0 τη Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη και έκανε το 3Χ3 στον όμιλο.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη σοβαρεύτηκε και με πρωταγωνιστή τον Σανέ, ο οποίος πέτυε δυο γκολ και μοίρασε άλλο ένα, πέρασε νικηφόρα από τη Λισαβόνα, επικρατώντας 4-0 την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. 

Τέλος, χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιλ και την Σεβίλλη (0-0).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.