«Τρομερά περήφανος και τυχερός που έκανα ντεμπούτο στα 18 μου»

Πέτρος Χαριζακλής26 Ιανουαρίου 2020

Ο Απόλλων Πόντου διασύρθηκε με 0-5 από τον Απόλλων Σμύρνης για την 14η αγωνιστική της Super League 2 αλλά το αποτέλεσμα είχε λίγη σημασία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα κυριάρχησε η οργή του κόσμο του Απόλλωνα κατά της διοίκησης Καλαϊτζίδη, με τον ίδιο να μην βρίσκεται στο γήπεδο και στον πάγκο να κάθεται ένας διερμηνέας.

Στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε ο 18χρονος Βασίλης Φράγκος για να εκπροσωπήσει τον Απόλλωνα και τόνισε πως είναι περήφανος που έκανε το ντεμπούτο του παρά την δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ομάδα, δεν μας πειράζει που παίξαμε δύο ματς σε 24 ώρες. Δεν μας απασχολεί ποιος ήταν στον πάγκο, έχουμε πάρει γνώσεις από τον κ.Καλαϊτζίδη και τον κ.Νάιντο. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι, είναι τεράστια εμπειρία για ένα 18χρονο να παίζει κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε Σούπερ Λιγκ. Μας βοήθησαν και οι αντίπαλοι, μας εμψύχωσαν, μας βοήθησε και ο κόσμος που ήταν εδώ για εμάς. Είμαι τρομερά περήφανος και τυχερός που έκανα το ντεμπούτο μου, είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία, από μικρός είμαι στην ομάδα και είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τον Απόλλωνα από τα 18 μου. Δεν ξέρω γιατί δεν ήταν εδώ ο κ.Καλαϊτζίδης, μας έχει προπονήσει, ξέρουμε ότι είχε κάποια θέματα της ομάδας να επιλύσει. Εμένα με είχε στην ομάδα δύο χρόνια, με έχει γαλουχήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.