Τρολάρισμα από τον Λουίς Ενρίκε: «Έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ, για πρώτη φορά δεν με ρωτήσατε για τον Εμπαπέ»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Απριλίου 2024

«Μόλις σπάσατε ένα ρεκόρ. Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν με ρωτήσατε για τον Εμπαπέ. Γι' αυτό δεν θα απαντήσω στην τελευταία ερώτηση», είπε αστειευόμενος ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, την Τρίτη (23/4), πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λοριάν.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία τοποθέτηση ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε αν ο Γάλλος επιθετικός ξεκινήσει στην αναμέτρηση, αλλά τρολάροντας τον δημοσιογράφο αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει. 

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε, ακόμη, για την πιθανότητα η Παρί να κερδίσει τα τέσσερα τρόπαια στις διοργανώσεις που συμμετείχε και συμμετέχει αυτή τη σεζόν. 

«Αν κατακτήσουμε και τα τέσσερα τρόπαια -με το Champions League- θα είναι κάτι που κανένας γαλλικός σύλλογος δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Θα έχουμε γράψει ιστορία για την ομάδα μας, την πόλη μας και τη χώρα μας» ανέφερε.

Η Παρί έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και απέχει μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.