Τρολ έκανε κήρυγμα σε αρνητές με στίχους από Metallica

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Οι αρνητές του κορωνοϊού, εκείνοι που τον αντιμετωπίζουν με θεωρίες τύπου «μας ψεκάζουν», υπάρχουν δυστυχώς, σε κάθε χώρα.

Αν υπάρχει κάτι που αμβλύνει κάπως το διχαστικό κλίμα αυτών των ημερών, είναι το έξυπνο τρολάρισμα. Αντί να επιτεθείς σε έναν ψέκα, μπορείς να του κάνεις πλάκα. Υπάρχουν όμως μερικές φορές που ακόμα και η πλάκα δεν γίνεται αντιληπτή. Άτομα που πιστεύουν ακόμα και στον «πάτερ» Κλεομένη ως επαναστατική φυσιογνωμία βέβαια, δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν την πλάκα.

Το παρακάτω γεγονός συνέβη στη Κύπρο και καταγράφηκε από τοπικό μέσο. Τρολ που συστήθηκε ως ο «Πολεμιστής του Φωτός» κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, μιλώντας με μεταφρασμένους στίχους των Metallica και με μια εσάνς από Muse!

Θύματα τρελού τρολαρίσματος έπεσαν δεκάδες παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση των αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Κυριακής. Όπως το AlphaNews.live πέραν πάσης αμφιβολίας πληροφορείται, ο άνθρωπος που προσφώνησε τους παρευρισκόμενους ως «Πολεμιστές του Φωτός» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα τρολ που κατά καιρούς με την παρουσία του σε παρόμοιες εκδηλώσεις θέλει να αναδείξει την «προβληματικότητα» των απόψεων τους.

Ο νεαρός «διαδηλωτής» που χώθηκε στο πλήθος των παρευρισκομένων, δυσκολεύτηκε όπως πληροφορηθήκαμε να λάβει τον λόγο επειδή δεν τον γνώριζαν οι διοργανωτές. Εν τέλει του έδωσαν τον λόγο και ο ίδιος επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα που άρχισε με την εξής ατάκα: «Πολεμιστές του φωτός, ακούστε το κάλεσμα μου».

Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προσήλθε στον χώρο φορώντας φανέλα του συγκροτήματος MUSE αλλά και…μάσκα. Αρκετοί διαδηλωτές τον καλούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να την αφαιρέσει. Μάταια όμως.

Δείτε το βίντεο:
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.