Τροχαίο στη Θέρμη-Συγκλονίζει η μητέρα της 26χρονης: «Θαύμα που ζουν!»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2025

Δύο νέοι άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή τους μετά το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/8) στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, όταν η Porsche που οδηγούσε μια 45χρονη προσέκρουσε στο ΙΧ τους.

Μια 26χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ενώ ένας 28χρονος άνδρας, ο οποίος επέβαινε στο ίδιο ΙΧ, έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη με κάταγμα στους σπονδύλους.

Η μητέρα της 26χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια τον εφιάλτη που βιώνει η οικογένειά της: «Το παιδί είναι σε σοβαρό σοκ και η κατάστασή του απαιτεί μεγάλη αποκατάσταση. Ο φίλος της έχει σπασμένους σπονδύλους και δεν μπορεί να κινηθεί», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια πρόσθεσε πως «η ζωή της κόρης μας δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αλλά έχει σπασμένα πλευρά και σοβαρή βλάβη στα πνευμόνια – χρειάζεται υποστήριξη με οξυγόνο».

Με λόγια οργής αναφέρθηκε και στη 45χρονη οδηγό της Porsche, καταγγέλλοντας αντικοινωνική συμπεριφορά και ζητώντας παραδειγματική τιμωρία: «Ζούνε από θαύμα. Αν καθόταν κάποιος στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου, δεν θα ζούσε τώρα», τόνισε η μητέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.