«Τρίζουν τα κόκαλα των Υψηλάντηδων με την επίθεση στον Ιβάν»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων.

Η Χριστίνα Σαχινίδου μίλησε αναφορικά με την επίθεση του Ολυμπιακού στον Ιβάν Σαββίδη και σε όλο τον ποντιακό ελληνισμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κυρία Σαχινίδου: 

Αρχικά ανέφερε για τον Ιβάν Σαββίδη: «Οργή και αγανάκτηση από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Ιβάν Σαββίδη, είναι μία κατάπτυστη και ρατσιστική αναφορά. Οποιος άλλος συνέλληνας μας και να ήταν σε αυτή τη θέση αλλά και περισσότερο τώρα που είναι ο Ιβάν Σαββίδης μας προκαλεί αγανάκτηση. Πρόκειται για μία τοποθέτηση που ανθελληνική αθλιότητα και να θυμηθούμε όσους έχουν κάνει την ίδια αναφορά. Το να αποκαλείς έναν Ελληνα ποντιακής καταγωγής Ρώσσο, προσβάλλεις το πρόσωπο του. Πότε διακρίναμε τους συμπατριώτες μας σε Βόρειους και Νότιους; Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με κόμματα και ομάδες. Φτάνει με αυτό το μένος απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν ευπατρίδη, και για εμάς έχει κάνει πολλά έργα. Εν μέσω δύσκολης οικονομικής κατάστασης για την χώρα ήρθε και επένδυσε την ώρα που άλλοι επιχειρηματίες έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Τρίζουν τα κόκαλα των Υψηλάντηδων, δεν μπορείς να αποκαλείς τον συνέλληνα σου Ρώσσο, είναι κατάπτυστο. Παλιά ακούγαμε αναφορές για «Τουρκόσπορους» τώρα ακούμε αυτά. Πρόκειται για μία ενορχηστρωμένη επίθεση και έχω δεχθεί πολλά μηνύματα για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.