Τρίβει τα χέρια του ο Λουτσέσκου: Δύο σημαντικές επιστροφές

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2021

Των Κώστα Πετρωτού - Γιώργου Ζαΐρη

Τρίβει τα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη κιόλας προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε χθες τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Φερνάντο Βαρέλα να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα και να βάζουν τα ονόματά τους στην λίστα των παικτών που θα έχει διαθέσιμους για το επόμενο πακέτο αγώνων που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ σε μικρό χρονικό διάστημα.

Και οι δύο είχαν δουλέψει αρκετά μόνοι τους τις προηγούμενες μέρες για να καλύψουν την αποθεραπεία τους και να μειώσουν τον χρόνο επιστροφής τους και τελικά πέτυχαν να είναι παρόντες στο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης. 

Ο Μαροκινός είχε τραυματιστεί στη ρεβάνς με τη Ριέκα στις 26 Αυγούστου, ματς στο οποίο ηταν κορυφαίος σε απόδοση, ενώ ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε παίξει τελευταία φορά με τον Παναιτωλικό στις 22 Σεπτεμβρίου και είχε τεθεί νοκ άουτ λίγα λεπτά πριν αρχίσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν διεθνείς, αλλά ήταν παρόντες παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β και την Κ19.Το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και παιχνίδι κατοχής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό φιλικό.

Το θετικό είναι ακόμη και σήμερα θα μπει σε κομμάτια των προπονήσεων ο Χοσέ Κρέσπο, ο Τόμας Μουργκ είναι στον δρόμο της επιστροφής και το ίδιο ισχύει και για τον Ίνγκι Ίνγκασον που χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.