Τρίτη φορά δέχεται δύο γκολ στο α΄ημίχρονο

Παναγιώτα Χαλκιά04 Ιουλίου 2020

Ιδανικά άρχισε το παιχνίδι στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε το προβάδισμα κόντρα στον ΟΦΗ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Λημνιός έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Μπίσεσβαρ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Οι Κρητικοί σιγά σιγά βρήκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν παιχνίδι. Στο 17΄απείλησαν την εστία του Πασχαλάκη όταν μετά από δυνατό σουτ του Βας μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Βαζ πέρασε αριστερά στον Κοροβέση, εκείνος έδωσε στον Νέιρα που με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

Ο Γιώργος Σίμος είδε την ομάδα του να παίρνει το προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 43΄μετά από ωραία συνεργασία ο Βαζ πέρασε στον Μπράουν, εκείνος έκανε το γύρισμα στον Φιγκεϊρέδο, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-1.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και είναι μόλις η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, όπου στο 17ο λεπτό ο Φετφατζίδης πήρε την μπάλα από τον Σάσα, έδωσε γρήγορα στον Λάρσον και ο Σουηδός με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρος οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το προβάδισμα όταν ο Κόρχουτ έκανε τη σέντρα, ο Βέλεθ πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο κέντρο της άμυνα, πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Ζίβκοβιτς.

Το δεύτερο παιχνίδι που ο Δικέφαλος δέχθηκε δύο γκολ στο α΄ημίχρονο ήταν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και σημείωσαν δύο τέρματα στα πρώτα οχτώ λεπτά. Στο 3΄ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χασάν με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Πασχαλάκη. Έξι λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα, ο Γκιλγιέρμε έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.