ΗΡΑΚΛΗΣ: Τρίποντο για να συνεχίσει να… κυνηγάει

Γιάννης Τσερβίνης29 Ιανουαρίου 2023

Αναγκασμένος να κερδίσει (και) σήμερα είναι ο Ηρακλής που δοκιμάζεται στη Νεάπολη με αντίπαλο την εξίσου φορμαρισμένη Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, αλλά μετά τη χθεσινή νίκη του Πανσερραϊκού επί του ΠΑΟΚ Β βρίσκονται 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Συνεπώς για να «επιστρέψουν» στο -8 και να συνεχίσουν να κυνηγούν τη σερραϊκή ομάδα θα πρέπει να φύγουν με ακόμη ένα τρίποντο. Ο καρδιτσιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πήρε στην αποστολή 22 παίκτες και αυτοί είναι οι εξής:

Άλεξιτς, Βελλίδης, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Δόρης, Κουντουριώτης, Κωστούλας, Κοκκόρης, Ματίας Τόμας, Νταμιάν Σίλβα, Μπαλικτσής, Παλαβράκης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Πατράλης, Σγουρής, Σενγκιέργκης, Σιούτας, Τότσκα, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ και Μυστκόφσκι.

Ο Ηρακλής θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του στο σημερινό παιχνίδι, καθώς εξασφαλίστηκε κερκίδα αλλά και εκδοτήριο από το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους οι φίλοι των κυανόλευκων.

Στον αντίποδα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος (πρώην προπονητής του Ηρακλή) δεν έχει διαθέσιμους τους Μέτσε, Μπάλλα, Μορέιρα και Λογαρά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.