Τρίποντο... απόδρασης από το Γεντί Κουλέ -Με Αντρίγια στην ενδεκάδα

Γιώργος Ζαΐρης18 Σεπτεμβρίου 2022


Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε (παραμένει ανοικτό το παράθυρο των ελεύθερων) αλλά είναι δεδομένο πως πλέον το ενδιαφέρον των φίλων του Δικεφάλου επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι. Γνωρίζοντας πως με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μέχρι τον Ιανουάριο και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να συνεχίζει να βρίσκεται στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ σήμερα απέναντι στον ΟΦΗ [19:00 Metropolis 95.5] θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο αυτή την πρώτη πεντάδα αγώνων καθώς ακολουθεί και η διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων.

Μπορεί στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές να μην έθελξε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στα τρία εντός έδρας ματς ενώ έμεινε αήττητος και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κάτι που του επιτρέπει να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή με δεδομένο πως την 6η αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και μπορεί να τον προσπεράσει.

Ο σημερινός αγώνας δεν είναι εύκολος ανεξάρτητα του αν ο ΟΦΗ δεν πατά καλά στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί κυνικός στις ευκαιρίες που θα κάνει ώστε να μην μετατρέψει ένα ακόμη ματς σε... θρίλερ.

Με Αντρίγια στην ενδεκάδα

Ο Κοτάρσκι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια αφού πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία. Ο Λύρατζης διατηρεί τη θέση του στα δεξιά όπως και οι Ινγκασον-Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας. Ο Βιεϊρίνια έχει το προβάδισμα από τον Τσαούση στα αριστερά ενώ ακλόνητοι είναι οι Ντάντας-Κούρτιτς στο κέντρο. Μπροστά τους; Ο Αουγκούστο διεκδικεί τη θέση από τον Ελ Καντουρί ενώ ο Αντρίγια θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα για να παίξει στα αριστερά με τον Νάρεϊ στα δεξιά και τον Ολιβέιρα στην κορυφή. Αυτό σημαίνει πως σε σχέση με το ματς απέναντι στην Λαμία, ο Μπίσεσβαρ αυτή τη φορά θα είναι στον πάγκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.