Τρίποντο «ανάσα» στη μάχη της σωτηρίας για τον Βόλο απέναντι στον ΟΦΗ

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2024

Ένα σημαντικό τρίποντο στην οικονομία της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Superleague 1 και τη μάχη της σωτηρίας πήρε ο ΝΠΣ Βόλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παρά το γεγονός ότι στο 13ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο τέλος βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη με 3-1.

Ο Έρικ Λάρσον ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ πριν ο Πραξιτέλης Βούρος στο 31΄στείλει τη μπάλα στη λάθος εστία και με αυτογκόλ φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Λίγο μετά τη μία ώρα αγώνα, ο ΝΠΣ με τον Σιέλη ανέτρεψε ολοκληρωτικά το σκορ κάνοντας το 2-1 ενώ εννέα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 70΄ο Φακούντο Μπερτόγλιο έκανε το 3-1 για την ομάδα του Κόντη που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία των Θεσσαλών.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση με 20 βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ στην 8 με 24.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τρουιγιέ (46' Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3' Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεθ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.