Τρίποντο «ανάσα» για τον Λεβαδειακό, ζόρια για Ιωνικό

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ντέρμπι υποβιβασμού ο Λεβαδειακός επικράτησε επί του Ιωνικού με 1-0, παίρνοντας σημαντικό τρίποντο για την παραμονή στη Super League 1, φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται πλέον στο "πάτο" της βαθμολογίας, έχοντας 8 βαθμούς.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν με πολλά λάθη από τι δύο πλευρές. Από το 20ο λεπτό και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε με τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 31ο λεπτό ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ μετά από αντεπίθεση από τα αριστερά ο Δούμτσιος έγινε αποδέκτης της μπάλας, επιχείρησε μια σέντρα-σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός άσκησε πίεση και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Άοσμαν να είναι ο κύριος εκφραστής των ευκαιριών, αλλά όσες φορές βρέθηκε απέναντι από την αντίπαλη εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73΄ο Ραμάν Τσίμπσαχ δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Λεβαδειακό νικητή και την ομάδα της Νίκαιας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (62' Τζημόπουλος), Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Μεχία, Νίκας (62' Τορό), Χάμοντ, Βρακάς, Δούμτσιος (89' Τσιριγώτης), Μουτίνιο.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες (46' Μασάς), Τσίμπσαχ, Αοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα, Ιωαννίδης (70' Ελευθεριάδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.