Τρίκαλα: «Πόρτα» παικτών στον Χαραλαμπίδη-«Συγγνώμη, αποχωρώ»!

Metrosport Team15 Μαρτίου 2021

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στον ΑΟ Τρίκαλα! Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Θεσσαλών, ωστόσο μέχρι την οριστική εξέλιξη των πραγμάτων υπήρξαν άνευ προηγουμένου επιμέρους επεισόδια.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ο Απόστολος Χαραλαμπίδης φώναξε προς όλους ότι οι παίκτες του τον «πούλησαν» και με τα χέρια του έδειξε ότι φεύγει από την ομάδα. Το βράδυ και μετά την επαφή του με τον Ηλία Αϊβάζογλου, άλλαξαν τα δεδομένα και παρέμεινε. Πριν από τη σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρικάλων, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συναντήθηκε με τους παίκτες και τους ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξή του αλλά εκείνοι δεν έκαναν δεκτή τη συγγνώμη του, με αποτέλεσμα η προπόνηση να πραγματοποιείται με την επίβλεψη και τις οδηγίες του Βασίλη Καλογιάννη.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Με δήλωσή του στο liganews.gr ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμά του, αποχωρώντας από τον ΑΟ Τρικάλων: «Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, τη διοίκηση της ομάδας για τη συνεργασία. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και αποχωρώ από τα Τρίκαλα. Η ομάδα είναι εντός στόχου. Σε πολλά παιχνίδια έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, με νεανικό σύνολο. Πιστεύω τα πήγαμε αρκετά καλά. Αναλαμβάνω την ευθύνη και αποχωρώ. Ένα μεγάλο συγνώμη από όλους για το ξέσπασμά μου».

Πηγή: goal-trikala.gr / liganews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.