Τρίκαλα: Ετσι έκαναν το colpo grosso με Φασίδη

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2021

Ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρικάλων είναι από την Παρασκευή (29/11) ο Βασίλης Φασίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί στη θεσσαλική ομάδα, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έως το προσεχές καλοκαίρι. Ο 24χρονος φουλ μπακ επέστρεψε στον δικέφαλο πριν περίπου ένα μήνα, μετά την παρουσία του στην Ξάνθη (την περασμένη σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές), ωστόσο ο έντονος συναγωνισμός στη θέση του, τον οδήγησε σε νέα αλλαγή περιβάλλοντος.

Οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας κινήθηκαν έξυπνα, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του 24χρονου φουλ μπακ και πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστή με εμπειρία στη Super League 1, ο οποίος πηγαίνει εκεί με σκοπό να καθιερωθεί με το... καλημέρα και να συμβάλλει στους στόχους της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο Φασίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την Ξάνθη, έχοντας συνολικά 40 συμμετοχές, υπό τις οδηγίες των Μίλαν Ράσταβατς και Ραζβάν Λουτσέσκου. 

 Τον νεαρό ποδοσφαιριστή διεκδίκησαν... έντονα ομάδες, που έχουν υψηλές βλέψεις στη Super League 2, όπως Παναχαϊκή, Ιωνικός, Χανιά και Λεβαδειακός, ωστόσο προτίμησε την προοπτική των Τρικάλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.