Τρίγλια: Ο σοβαρός επενδυτής για Ηρακλή, ο Άρης και ο Καρυπίδης

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις για το «γάμο» Ηρακλή και Τρίγλιας...

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο σοβαρός Έλληνας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή παρακολουθεί και θα περιμένει τις εξελίξεις με τον Γερμανότουρκο επιχειρηματία που βρίσκεται σε συζητήσεις με το Στράτο Ευγενίου το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Εφόσον δεν ευοδωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που αυτή την στιγμή δείχνει και ως πιθανότερο, τότε θα εκφραστεί και το ενδιαφέρον του μεγάλου επιχειρηματία για τον Ηρακλή, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει και ο κ. Ευγενίου, ώστε η ομάδα να μπορεί να συμμετέχει στη Super League 2. Το όνομα του επιχειρηματία παντως δεν έχει διαρρεύσει ακόμη.

Την ίδια στιγμή, καιροφυλακτεί και ο Άρης, καθώς επιβεβαιώθηκε 100% και το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Βασίλης Μάστορας, που από τη χθεσινή εκπομπή έκανε λόγο για επικείμενο ραντεβού Ευγενίου – Καρυπίδη για συνεργασία Τρίγλιας και Αρη, εφόσον δεν προχωρήσει το ντιλ με τον Ηρακλή. Σήμερα πρόσθεσε ότι σε αυτή την περίπτωση, η Τρίγλια θα κατέβει με χαμηλό μπάτζετ και παίκτες από τα τμήματα υποδομής των κιτρινόμαυρων. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον Θόδωρο Καρυπίδη. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.