Προώθησε τέσσερις νεαρούς η Τρίγλια

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη εβδομάδα από την επανέναρξη των προπονήσεων της Τρίγλιας.

Πέρα από την εξαιρετική διάθεση που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ένα επιπλέον ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί η συμμετοχή στα καθημερινά προγράμματα τεσσάρων παιδιών από την Κ 19, δείγμα της εξαιρετικής συνεργασίας του Κώστα Γεωργιάδη και ολοκλήρου του προπονητικού επιτελείου, με το αντίστοιχο του Α. Σ. Cosmos, η οποία βρίσκεται ήδη στον δεύτερο της χρόνο. Κάτι που βέβαια αποτυπώθηκε περίτρανα και στην περσινή αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία η Κ 19 της ομάδας μας κατετάγη στην τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Football League, υπό την τεχνική καθοδήγηση των Μιχάλη Στεργίου και Λεωνίδα Ζωτάκη.
-Με αφορμή λοιπόν τη συμμετοχή των τεσσάρων παιδιών στις προπονήσεις, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομών Μιχάλης Στεργίου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του τονίζοντας χαρακτηριστικά :
" Για 2 χρόνια όπως γνωρίζετε ο Αθλητικός Σύλλογος ''Cosmos'' συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Π. Ο. Τρίγλιας στον τομέα των τμημάτων υποδομών. Σε συνέχεια λοιπόν της άριστης συνεργασίας μας με τον προπονητή της Τρίγλιας κ. Κ. Γεωργιάδη και στην βάση ενός προγραμματισμού από την έναρξη της περσινής σεζόν, παίρνουν μέρος και 4 δικά μας παιδιά από το τμήμα U18. Πρόκειται για τους : Πέτρο Γένη, ο οποίος είναι γεννηθείς το 2003 και Παναγιώτη Μπούρμπουλα, Χρήστο Κοκκινίδη, Νίκο Κασσάρα, γεννηθέντες το 2005.
Να σημειώσω ότι το εν λόγω τμήμα στην συντριπτική του πλειοψηφία δεν σταμάτησε τις ατομικές προπονήσεις. Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν ζήτησε να κάνουν προπόνηση με τη μεγάλη ομάδα οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνώριζε και παρακολουθούσε από την έναρξη της προηγούμενης χρονιάς. Θεωρώ πολύ σημαντικό βήμα για όλα τα παιδιά της Χαλκιδικής την ευκαιρία να αξιοποιηθούν και να αναδειχτούν από τις τάξεις του Π. Ο. Τρίγλιας, της μοναδικής τοπικής μας ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία η Τρίγλια για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Χαλκιδικής. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο σύλλογος μας συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Π. Ο. Τρίγλιας.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα και συγχαίρω τον Κώστα Γεωργιάδη για την συνέπεια του"

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.