Τριχόπτωση; Η DHI Θεσσαλονίκης έχει τη λύση!

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Στο νούμερο 99 της οδού Τσιμισκή, στον πιο διάσημο και εμπορικό δρόμο της πόλης, η κλινική της DHI Θεσσαλονίκης συνεχίζει να πρωτοπορεί στην Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης, πάντα σταθερή στις αξίες που πρεσβεύει το DHI Global Medical Group.

 Η DHI Θεσσαλονίκης αποτελεί μέλος του ομίλου DHI που ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Π. Γιώτη και σήμερα, αριθμεί 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο, κατέχοντας τον τίτλο του παγκόσμιου ηγέτη στη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

 Η φιλοσοφία και η οργάνωση της DHI Θεσσαλονίκης βασίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους ασθενείς με τριχόπτωση και αλωπεκία, προσφέροντας επαναστατικές μεθόδους Διάγνωσης αλλά και πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα Θεραπείας, για άνδρες και γυναίκες, σε όποια βαθμίδα τριχόπτωσης και αν ανήκουν.

 Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η κλινική της DHI Θεσσαλονίκης αποτελεί την πρώτη επιλογή των ασθενών με τριχόπτωση, όχι μόνο από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και από τα Βαλκάνια και τις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης, λειτουργώντας ως πόλος έλξης ιατρικού τουρισμού.


Η πιο σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών

 Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών DHI Direct Hair Implantation αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική στην ιστορία της μεταμόσχευσης μαλλιών αφού σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες, είναι ελάχιστα επεμβατική και προσφέρει μέγιστη φύτρωση αλλά και 100% φυσικά αποτελέσματα, κάθε φορά. Ουσιαστικά, πρόκειται για την τεχνική που έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα ράμματα, τις ουλές και τα νυστέρια, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή στην αποκατάσταση μαλλιών.

 Στην DHI Θεσσαλονίκης, οι συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την London Hair Restoration Training Academy, τη μοναδική ακαδημία για την εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού σε θεραπείες τριχόπτωσης.

 Η DHI Direct Hair Implantation είναι απλή και ανώδυνη καθώς εκτελείται με χρήση τοπικής αναισθησίας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της, ο ασθενείς μπορεί να παρακολουθήσει τηλεόραση, να ακούσει μουσική, να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα ή ακόμα και να κοιμηθεί!

 Επιπλέον, η μεταμόσχευση μαλλιών DHI μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών, δίνοντας στον ασθενή τη δυνατότητα να επανέλθει στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες την επόμενη κιόλας μέρα.

 Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία του ιατρικού προσωπικού, τα αποτελέσματα είναι 100% φυσικά και έτσι κανείς δε μπορεί να διακρίνει πως έχει προηγηθεί οποιαδήποτε επέμβαση. Τα νέα μαλλιά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα αφού μεγαλώνουν κανονικά, κουρεύονται κανονικά και φυσικά, μπορούν να δεχθούν οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν styling και περιποίησης.

 Αξίζει να σημειωθεί πως η DHI Θεσσαλονίκης ακολουθεί πιστά τις ακριβείς διαδικασίες λειτουργίας (SOP) και τα αυστηρά πρωτόκολλα που έχουν αναπτυχθεί από το DHI Global Medical Group, και τηρούνται σε κάθε διαδικασία και στάδιο, διασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε θεραπεία.


Ο Βρετανός  ηθοποιός Darragh Kelligher ταξίδεψε στην Ελλάδα για τη μεταμόσχευση

μαλλιών DHI Direct Hair Implantation.


Διάγνωση: Το πρώτο βήμα

 Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί της DHI Θεσσαλονίκης, η σωστή και εις βάθος διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Άλλωστε, η τριχόπτωση μπορεί να εμφανίζεται σε μια πληθώρα διαφορετικών μοτίβων και εξαιτίας πολλών διαφορετικών αιτιών.

 Για τον λόγο αυτό, το διαγνωστικό σύστημα DSA της DHI, μέσα από μια σειρά καινοτόμων τεστ, εξετάζει όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την τριχόπτωση- όπως η ψυχολογία, η διατροφή, η γενετική προδιάθεση και το περιβάλλον- και καθορίζει το ιδανικό πλάνο θεραπείας για κάθε ασθενή.

 Μάλιστα, προκειμένου να διευκολύνει τους ασθενείς που κατοικούν μακριά από την Θεσσαλονίκη, η DHI ανέπτυξε και προσφέρει δωρεάν ένα καινοτόμο Online σύστημα Διάγνωσης της τριχόπτωσης, μέσω τηλεφώνου, WhatsApp, Viber, Zoom ή Skype! Αν θέλετε και εσείς να κλείσετε το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού με την ιατρική ομάδα της DHI από την άνεση του σπιτιού σας, απλά ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Online Διάγνωση Τριχόπτωσης DHI

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τις θεραπείες τριχόπτωσης DHI, απευθυνθείτε μόνο στους ειδικούς της DHI Θεσσαλονίκης.

 DHI Θεσσαλονίκης

 Τσιμισκή 99

 Τηλεφωνικό κέντρο: 2310 264527

 Email: info@dhiglobal.com

 www.dhi.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.