Τριάρα του Ηρακλή στον ΠΑΟΝΕ

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Σεπτεμβρίου 2020

Βελτιωμένος στον τομέα της κυκλοφορίας, κατοχής αλλά και της αποτελεσματικότητας, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης επικράτησε του ΠΑΟΝΕ εκτός έδρας με σκορ 3-0. Για την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου αυτό ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας και μέχρι στιγμής το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι έθελξαν με την απόδοσή τους. Για ακόμη έναν αγώνα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Πουρτουλίδης, Παπαδόπουλος και Κανακούδης. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και δίχως καμία εξ αυτών να καταφέρνει να φτάσει στην επίτευξη τέρματος.

Το δεύτερο μισό ήταν τελείως διαφορετικό, τουλάχιστον σε επίπεδο παραγωγικότητας, με τον Ηρακλή να πατάει… γκάζι και να πετυχαίνει τρία τέρματα. Την αρχή έκανε ο Παναγιωτίδης στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Είκοσι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Θωμά Τσίτα-που σκόραρε ξανά- να πετύχει το 0-2, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Παπαδημητρίου.

Ο Ηρακλής αγωνίστηκε με τους Αθανασίου, Ταμανίδη, Βαλσαμά, Κοντέωνα, Παναγιωτίδη, Παπαδημητρίου, Μαγκουτη, Μετάι, Καπετανόπουλο, Κοβάτση και Τσίτα. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπαϊωάννου, Καπρίλης, Ματικας και Εμαννουηλίδης.

ΠΑΟΝΕ: (Γιάννης Ναλμπάντης): Καζουλίδης, Λημνιός, Μπάμπης, Μαυροτέλης, Πολυκράτης, Πλιάκης, Καραμανίδης, Κούστα, Καρδαμήλας, Τσιμτσιλιάκος, Ζιλιαχόβαλης, Ακόμη έπαιξαν: Λεκπέλο, Μάρκου, Οικονομίδης, Σωτηριάδης, Γκρίτζαλης, Πάτσο, Κάλφας, Γιοβάνης

«Προβλήματα δίχως καλή φυσική κατάσταση»

Ικανοποιημένος από αρκετά στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Ακριτόπουλος. Μιλώντας στη «Μ» ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στάθηκε στην σημασία της καλής φυσικής κατάστασης αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένονται.

« Είναι θετικό που είχαμε την κατοχή της μπάλας και το ότι πετύχαμε τρία γκολ. Από τη Δευτέρα μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας κι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι και έμπειρους παίκτες να διαθέτεις αν δεν έχουν φυσική κατάσταση θα έχεις πρόβλημα. Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα και ευελπιστώ το συντομότερο δυνατό να έχουμε κλείσει το ρόστερ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.