Τριάρα η Μπάγερν, κλείδωσε τη δεύτερη θέση η Ντόρτμουντ

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Ιουνίου 2020

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα, η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν νίκησε 3-1 την Φράιμπουργκ στο Μόναχο. Ο Πολωνός σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος μη Γερμανός παίκτης που ξεπερνά τα 31 γκολ στο Πρωτάθλημα!

Στα άλλα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λειψίας (2-0), κλειδώνοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Απότομη προσγείωση για τη Λεβερκούζεν, που ηττήθηκε με 2-0 από τη Χέρτα στο Βερολίνο. Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 3-1 την Πάντερμπορν εκτός έδρας, ενώ η Βόλφσμπουργκ διέλυσε με 4-1 τη Σάλκε μέσα στη «Φέλτινς Αρένα». 

Κολωνία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Μάιντς κέρδισε με 3-1 τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία ψάχνει ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική ώστε να μην υποβιβαστεί και να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία μέσω των μπαράζ.

Τέλος, η Άουγκσμπουργκ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-1). 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.