Τριανταφυλλόπουλος: «Μουντιάλ των εκπλήξεων - Μυστήριο με Μαρσέλο, εκτίθεται ο Μαρινάκης»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και σχολίασε όσα έγιναν και γίνοται στο Κατάρ, από το θέμα με τα περιβραχιόνια και τους νεκρούς εργάτες μέχρι από τα όσα γίνονται στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για το Μουντιάλ: «Στο θέμα με τα περιβραχιόνια, είναι ότι σέβονται την κουλτούρα μιας χώρας. Το Κατάρ δεν είναι Σαουδική Αραβία. Είναι το Μουντιάλ των εκπλήξεων, πέφτουν «σφαλιάρες», μία στην Αργεντινή, μια στη Γερμανία. Δεν υπάρχει στην κουλτούρα τους τόσο ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής. Έμεινα στην καλύτερη περιοχή της Ντόχα και αυτοί δούλευαν βράδυ γιατί τη μέρα έχει 50 βαθμούς. Όταν δουλεύεις βράδυ, είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Αλλά έπρεπε να τελειώσουν εντός των προθεσμιών οπότε… γαία πυρί μιχθήτω. Σχετικά με τους νεκρούς εργάτες, υπάρχει πάντα ο παράγων προπαγάνδα. Το Πακιστάν μπορεί να λέει περισσότερους το Κατάρ λιγότερους για να μην εκτεθεί. Για αυτό πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί.

Το θέμα είναι σύνθετο έχει πολιτικές και αθλητικές διαστάσεις. Όλοι κάνουν το κομμάτι τους. Βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο και έχω αγωνία να δω τι θα κάνει η Βραζιλία. Οι άνθρωποι παίζουν φαντεζί ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο τείνει να γίνει κούρσα 100 μέτρων. Εγώ θέλω να βλέπω Χατζηπαναγήδες, όχι τρεχαλατζήδες. Ο Πούσκας ήταν κορυφαίος. Ανήκε σε ομάδα του στρατού, τσίμπαγαν τα πιτσιρίκια και τα βάζαν και στο ποδόσφαιρο με πειθαρχία».

Για τον Μαρσέλο: «Ο Μαρσέλο γιατί ήρθε στην Ελλάδα; Δεν είναι τελειωμένος, είναι μικρός για να θεωρείται τελειωμένος μπορούσε να παίξει 2-3 χρόνια ακόμα μπάλα. Είναι ένα μυστήριο, ίσως υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε. Δεν είχε πότε τους κοιλιακούς του Ρονάλντο ο Μαρσέλο, είχε το λιπάκι του ακόμα και όταν έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο. Κάτι παίζεται γιατί ουσιαστικά εκτίθεται ο Μαρινάκης. Πήρε έναν παίκτη με τόση φασαρία και τώρα μετά από λίγο καιρό να τον δώσει πίσω; Ο Χάμες είναι παικταράς, αν έπαιζαν και οι δυο θα άλλαζε το προφίλ του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.