Τριανταφυλλόπουλος: «Ας πει ο Μαρινάκης γιατί έδωσε τα χρήματα στον Γιαννουσάκη;»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος μίλησε αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το NOOR-1. Επίσης τοποθετήθηκε για το αν έχει κινδυνέψει ποτέ και αν έχει νιώσει φόβο, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον οικονομικό έλεγχο στις επιχειρήσεις Μαρινάκη:

«Ποιος ξέρει τι συνέβη... Η Ντόρα με τον Μαρινάκη έχουν κοινές επιχειρήσεις. Προς τιμήν του Μητσοτάκη είναι ο έλεγχος.  Μπορεί όντως να θέλει να λειτουργήσει αξιοκρατικά. Το εύχομαι. Πρέπει να λειτουργούμε αξιοκρατικά και οι σωστοί άνθρωποι να μπαίνουν στη σωστή θέση». 

Για την υπόθεση του Noor-1:

«Εβγαλαν ανακοίνωση και ψάχνουν ανακριτή για το NOOR-1 (γέλια). Οι καταθέσεις είναι για να γελάς. Σύμφωνα με το καηγορητήριο, ο Μαρινάκης εμφανίζεται να δίνει 4,5 εκατ. στον Γιαννουσάκη και το ερώτημα είναι γιατί του τα έδωσε. Για μανταλάκια, για λεμόνια; Βγάλε τα χαρτιά και δείξτο. Ας αποδείξει στη δικαιοσύνη. Γιατί δεν βγαίνει να πει τον λόγο που τα έδωσε; Εγώ δεν λέω ότι μεταφέρει ναρκωτικά αλλά ας βγει να το συζητήσουμε. Ας βγει να πει γιατί τα έδωσε», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει: «Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου. Αν φοβόμουν θα είχα γίνει μπακαλόγατος και υπάλληλος σε τράπεζα. Κάθε ημέρα κινδυνεύω από τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και την πεθερά μου (γέλια)».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.