Τριανταφυλλόπουλος: «Αν ο Σαββίδης εγκαταλείψει το Open, εγκαταλείπει και τα υπόλοιπα»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Για το ΟΡΕΝ και τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη καθώς και την υπόθεση του NOOR 1 που σχετίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ο έμπειρος δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ΟΡΕΝ: «Επέλεξε άλλους και τώρα ίσως, να σκέφτεται ότι έχει σκορπίσει λεφτά τζάμπα. Ψάχνει εταίρο. Μήπως ψάχνει και εταίρο για τον ΠΑΟΚ σε λίγο. Για τους χρηματοδότες δεν είναι ιδέα. Πάντα υπάρχει σκοπιμότητα όταν βάζουν λεφτά σε μια ομάδα. 

Έχει κάνει επενδύσεις. Τα κανάλια είναι εργαλείο άμυνας και επίθεσης. Αν εγκαταλείψει αυτό, θα εγκαταλείψει και τα υπόλοιπα. Αν το κάνει αυτό, θα σημαίνει ότι θέλει να κλείσει το κεφάλαιο στην Ελλάδα. Τα επικοινωνιακά εργαλεία ενός τέτοιου επιχειρηματία είναι το κανάλι, η εφημερίδα και η ομάδα. Όταν τα εγκαταλείπει αυτά, φαίνεται ότι θέλει να φύγει. Είναι δείκτες αυτά». 

Για ΝΟΟR1: «Περιμένουμε να βρούμε Εισαγγελέα. Δεν μπορεί να είναι η Εισαγγελία, πασαρέλα. Είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη. Τι τσιζ κάνει η υπόθεση; Κάτι άλλο συμβαίνει. Σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ελεγχόμενοι. Στόχος τους, ίσως, να είναι να καλύψουν κάποιο δικό τους.

 Αν είναι ελεγχόμενοι να βγουν και να το πουν. Δεν είναι δυνατόν να παρελαύνουν εισαγγελείς και να μην γίνεται τίποτα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Μπορεί να είναι αθώος. Να έδωσε τα λεφτά του και να παραπλανήθηκε. Να μην ήξερε. Δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Αυτό μόνο ο Μητσοτάκης το έχει. Πήγε στο Δαμάσι και στη Θεσσαλία γέμισε μαύρη ακρίδα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.