ΠΑΟΚ: Τριάδα-φωτιά για το χρυσό γκολ στο «Καραϊσκάκης»

Γιώργος Ζαΐρης26 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ αύριο στο Γ. Καραϊσκάκης δεν καλείται να υπερασπιστεί κάποιο αποτέλεσμα αφού στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη παρέμεινε άσφαιρος και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Ολυμπιακό.

Ετσι αύριο καλείται να σκοράρει και με δεδομένο ότι ισχύει σε αυτόν τον θεσμό το εκτός έδρας γκολ, είναι εύκολα κατανοητό πόσο σημαντικό θα είναι ο Δικέφαλος να βρει δίχτυα πρώτος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπει η μπάλα στα δίχτυα και για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε την τριάδα Μιτρίτσα-Ολιβέιρα-Αντρίγια στην κορυφή της επίθεσης. Και αν για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς αυτό λίγο πολύ ήταν δεδομένο έχει ενδιαφέρον να σταθούμε στις άλλες δυο επιλογές που έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Μιτρίτσα από τη στιγμή που ο Ζαμπά είναι τραυματίας έχει το σαφές προβάδισμα. Αλλωστε και με τον Βραζιλιάνο διαθέσιμο πάλι ο Ρουμάνος είχε τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Αφενός διότι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τους χώρους και ο Μιτρίτσα έχει την ταχύτητα και αφετέρου διότι αμυντικά δείχνει πιο συνεπής από τον Ζαμπά και θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Σίντκλεϊ που στο πρώτο ματς αρκετές φορές βρέθηκε εκτεθειμένος ασχέτως αν ο ΠΑΟΚ δεν το πλήρωσε. Προβάδισμα για την κορυφή έχει ο Ολιβέιρα. 

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλήμα μέσα στο «κουτί» και ο Πορτογάλος μέσα από τις συμμετοχές του στα τελευταία δυο ματς προσπάθησε να βρει ρυθμό. Είναι έτοιμος από κάθε άποψη και «πεινασμένος». Και εδώ έρχεται να «κουμπώσει» ένα ξεχωριστό κίνητρο για τον Ολιβέιρα: θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό και γιατί όχι και την πρώτη του νίκη! Ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει επτά φορές τους ερυθρόλευκους με απολογισμό πέντε ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες και χωρίς να σκοράρει. 

Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα απέναντι στον αυριανό αντίπαλο του. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογών για τις άλλες θέσεις. Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια και ο Λύρατζης δεξιά. Ο Ινγκασον σταθερά ως δεξί στόπερ ενώ ο Κρέσπο θα είναι το αριστερό και ο Σίντκλεϊ στο άκρο. Ο Κούρτιτς αναμένεται και πάλι να έχει τον Αουγκούστο δίπλα του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε ρόλο δεκαριού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.