Τρία στα τρία και φουλ για δυάδα

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός: ΟΠΑΟΚ έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ ότι έχει την ποιότητα αλλά και την προσωπικότητα ομάδας πρωταθλητισμού. Και δεν το κάνει για πρώτη φορά φέτος. Είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι (10 στο σύνολο) και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με 7, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο τρεις. Βέβαια, απομένουν τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ με τους «ερυθρόλευκους», αλλά το συμπέρασμα για τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.


Όπως επίσης, δεν αλλάζει και το γεγονός ότι σε όλο αυτό το διάστημα, πολλά διαιτητικά εμπόδια έχουν επιχειρηθεί να μπουν στον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επισημάνει την διαφορετική αντιμετώπιση της ομάδας του σε σχέση με τους τρεις του κέντρου και όπως φάνηκε και χθες με το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΕ από την προετοιμασία του ντέρμπι με την ΑΕΚ, προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του. Τους έχει υποψιασμένους για το τι να περιμένουν, αλλά και πώς να αντιδρούν αν ένας διαιτητής τους αδικεί.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει το know how του πρωταθλητισμού. Ξέρει όλο το έργο που παίζεται μπροστά του και έχει πλέον μία υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του και κυρίως προς τον εαυτό του: να μην τον αδικήσει άλλο με γκέλες κόντρα σε μικρομεσαίους που τον έχουν πονέσει πολύ ως τώρα. Αυτό μεταφράζεται σε υποχρέωση να νικήσει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Αρχίζοντας από τα Γιάννινα, να φύγει με το διπλό, μετά να επικρατήσει του Ιωνικού και στην συνέχεια να πάει για τη νίκη στον Βόλο.

Είναι βέβαιο ότι οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές, θα έχουν απώλειες, αφού παίζουν και μεταξύ τους. Ετσι, μπορεί να μειωθεί η διαφορά των επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό, και να μειωθεί ή να καλυφθεί εκείνη των τριών πόντων από την ΑΕΚ (που έχει και ένα ματς περισσότερο να δώσει με τον Ατρόμητο) και των δύο από τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ να μπει πολύ δυνατά στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.