Τρία νέα καταστήματα Public με τα όλα τους στη Θεσσαλονίκη, σε απόλυτα εορταστικό mood

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2022

Η εορταστική ατμόσφαιρα ήδη μας μαγεύει και αν ψάχνεις για νέα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεις όλα όσα θέλεις για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους αγαπημένους σου αλλά και τον εαυτό σου, τότε σε περιμένει μία ξεχωριστή είδηση. 

Αν δεν το έχεις ήδη προσέξει, ήρθαν τρία νέα καταστήματα Public με τα όλα τους στη Θεσσαλονίκη, σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης, στην περιοχή της Σταυρούπολης (Λαγκαδά 341), στο Σταθμό (Νέα Δυτική Είσοδος Κωλέττη) και στην Πυλαία (Ποσειδώνος 30) και είναι έτοιμα να σε υποδεχθούν! Υπάρχει άραγε καταλληλότερη περίοδος από αυτή των εορτών για μία επίσκεψη; 

Αν μάλιστα διαβάσεις για τις παροχές, θα βεβαιωθείς πως θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι! Δηλαδή:

ΟΛΑ τα κορυφαία brands προϊόντων ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και σπιτιού.

ΟΛΕΣ τις μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και τη σφραγίδα της Media Markt

ΟΛΕΣ τις λύσεις για να επισκευάσεις κινητό, tablet στο iRepair corner

ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες για ακόμη περισσότερη ξεγνοιασιά και ευελιξία. 

Τα Public καταστήματα νέας γενιάς ήρθαν πλέον δίπλα μας για να συμπληρώσουν τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα στο Cosmos και στην Τσιμισκή και μας προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε. 


Δωρεάν πάρκινγκ για να βρεις ό,τι χρειάζεσαι

Οι επιλογές αγοράς που σου προσφέρονται άπειρες, χωρίς κανένα άγχος για το πού θα αφήσεις το αυτοκίνητό σου, μιας και παρέχεται δωρεάν parking με άπειρες θέσεις στα νέα καταστήματα στην Πυλαία και στο Σταθμό...

Είπαμε, τα νέα Public ήρθαν με τα όλα τους και όσα προσφέρει είναι αδύνατον να μην τα προσέξεις: Ειδικό τμήμα για όλες τις κατηγορίες μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, προϊόντα τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories & mobility, τομείς αφιερωμένους σε τηλεοράσεις διαφόρων διαστάσεων & gaming, πλούσια γκάμα βιβλίων, εξειδικευμένη γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια, μουσική και εποχιακά είδη.

Οι παροχές με τις υπηρεσίες Safety Net, Flex Pay, home Recycling για τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και υπηρεσία Home Showcase έρχονται για να συμπληρώσουν το παζλ, ενώ αν ψάχνεστε για μάστορα υπάρχει η επιλογή του  iRepair σημείο εντός των καταστημάτων. 



Ενδιαφέροντα events για παιδιά, δείτε την ατζέντα 

Στα νέα Public σου δίνεται και μια μοναδική ευκαιρία για μια οικογενειακή βόλτα, καθώς εντός των νέων καταστημάτων στο διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται events για τα παιδιά, παιδικές και νεανικές εκδηλώσεις, που θα είναι γεμάτες εκπλήξεις για το κοινό, αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά, σε συνεργασία με την Playdoh.

Αναλυτικά η ατζέντα των εκδηλώσεων για να σημειώσετε πού θα πάτε...

Στο Public της Πυλαίας θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Ρίας Φελεκίδου «Ένας καθρέφτης για όλους» από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Σάββατο 17Δεκεμβρίου

Ανάγνωση παραμυθιών από την Πετρούλα Παπαδοπούλου (12.00-13.00).

Unplugged Concert με τους Bobya Cotisha (18.00-20.00).

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Playdoh κατασκευές (12.00-14.00).

Στο Public της Σταυρούπολης θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 17Δεκεμβρίου

Playdoh κατασκευές (12.00-14.00).

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου «Αν σε χάσω μικρέ ελέφαντα» (12.00-13.00)

Unplugged Concert με τους Made in China (17.00 – 19.00).

Αναγνώση παραμυθιών από την Πασχαλίνα Ατματζίδου (18.00-19.00).

Στο Public του Σταθμού θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Σταυρούλας Παγώνα «Ο κουρέας των Χριστουγέννων» (18.00- 19.00).

Unplugged Concert με τους Ta Toy Boy (19.00-21.00).

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 

Playdoh κατασκευές (17.00-18.00).

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Ανάγνωση παραμυθιών από τη Δέσποινα Καρυπίδου (12.00-13.00). 

Οι παρουσιάσεις βιβλίων  

Στα events με τις παρουσιάσεις εξαιρετικών παιδικών βιβλίων  θα παρευρεθούν και αυτοπροσώπως και οι συγγραφείς, θα έχουν συζήτηση, φωτογραφίες, μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά και βιβλία, που προσφέρουν μια επιλογή για ένα ανεκτίμητο δώρο. 

Αναλυτικά, τα βιβλία που θα παρουσιαστούν: 

«Ένας καθρέφτης για όλους»

Ρία Φελεκίδου (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

Παρασκευή 16/12 και ώρα 18:00 | Public Πυλαίας, Θεσσαλονίκη

Για παιδιά από 3 ετών  


Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο φιλοξενούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 τη συγγραφέα Ρία Φελεκίδου στην παρουσίαση του βιβλίου «Ένας καθρέφτης για όλους!». Μια παρουσίαση γεμάτη ιστορίες με νεράιδες, δράκους και μάγισσες που συναρπάζουν!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Φανταστείτε ένα βασίλειο. Και μετά φανταστείτε ένα παλάτι γεμάτο καθρέφτες. Έναν έχει ο βασιλιάς, έναν η βασίλισσα κι από έναν ο αυλάρχης, ο αρχιγραμματικός και καθεμιά από τις τέσσερις βασιλοπούλες. Και φανταστείτε πως οι καθρέφτες αυτοί δεν είναι από εκείνους που καθρεφτίζουν σιωπηλά, αλλά από τους άλλους που απαντούν στις ερωτήσεις φωναχτά. Ε, αν τα φανταστήκατε όλα αυτά, φτάσατε στο βασίλειο της ιστορίας μας και μόλις άρχισαν τα μπερδέματα...

Μια φορά κι έναν καιρό... δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο...

Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!


«Ο κουρέας των Χριστουγέννων»

Σταυρούλα Παγώνα (Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική)
Παρασκευή 16/12 και ώρα 18:00 |Public Σταθμού, Θεσσαλονίκη

Για παιδιά από 4 ετών 

Τα Public και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική φιλοξενούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 τη συγγραφέα Σταυρούλα Παγώνη στην παρουσίαση του βιβλίου Ο κουρέας των Χριστουγέννων!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Παραμονή εκείνων των Χριστουγέννων θα ήταν σαν όλες τις άλλες για τον κυρ Στέφανο, τον κουρέα με τα μαγικά χέρια και τη χρυσή καρδιά, αν ένας παράξενος άντρας δεν χτυπούσε την πόρτα του, φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα...
Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μοσχομυρίζει κολόνια και γαρίφαλο, μια τρυφερή ιστορία για όλους εκείνους τους ήρωες της διπλανής μας πόρτας, που υπηρετούν ασίγαστα το ομορφότερο μήνυμα της ανθρωπότητας με πράξεις.


«Αν σε χάσω μικρέ ελέφαντα»

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου (Εκδόσεις Μίνωας)
Κυριακή 18/12 και ώρα 12:00| Public Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκη

Για παιδιά από 3-6 ετών

Τα Public και οι εκδόσεις Μίνωας φιλοξενούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00 τη βραβευμένη συγγραφέα Κωνσταντίνα Αρμενιάκου στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου Αν σε χάσω μικρέ ελέφαντα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το νέο παραμύθι της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου με τίτλο Αν σε χάσω, μικρέ ελέφαντα… προσεγγίζει με έναν τρόπο διαφορετικό και μέσα από απλό, οικείο και συναισθηματικό λόγο το θέμα της απώλειας, ενώ αναλύει τα στάδια του πένθους. Ένα βιβλίο που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους και θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις με τα παιδιά.

Η υπέροχη εικονογράφηση της Zafouko Yamamoto συμπληρώνει το κείμενο, δημιουργώντας ένα έργο που θα χαραχτεί στις καρδιές όλων…

Ένα από τα πιο συγκινητικά ελληνικά παιδικά βιβλία για την απώλεια.

Μια ιστορία για την απώλεια και τη δύναμη να προχωράμε μπροστά.


H εμπειρία στα νέα καταστήματα Public με τα όλα τους θα μείνει αξέχαστη... 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.