Τρία γκολ, δύο δοκάρια και δίκαιη νίκη κόντρα στον VAR και το αντιποδόσφαιρο

Γιώργος Καστάνης05 Φεβρουαρίου 2024

Υπάρχουν τρόποι για να επιχειρήσει μία ομάδα να σταματήσει τον ΠΑΟΚ; Την προσπάθεια μπορεί να την κάνει, το αποτέλεσμα όμως δεν μπορεί να την δικαιώσει. Έχουμε και λέμε πρακτικά.

Να έχει την εύνοια της τύχης με το μέρος της. Όπως την είχε ο Ατρόμητος. Και όχι μόνο αυτό. Να παίζει αντιποδόσφαιρο, μαζική άμυνα στην έδρα της, μπας και καταφέρει και εξουδετερώσει τα ατού του Δικεφάλου. Και τρίτον, στην πλέον επίμαχη φάση του αγώνα, εκεί όπου χειροκίνητα μπαίνει η γραμμή από τον VAR και τον AVAR, να φαίνεται… ως διά μαγείας εκτεθειμένος ο αγκώνας ενός παίκτη του ΠΑΟΚ, του Οζντόεφ και με αυτόν τον τρόπο να ακυρώνεται ένα πεντακάθαρο γκολ.

Αυτό το ίδιο γκολ, θα μετρούσε 100% για παίκτη του Παναθηναϊκού, για παίκτη της ΑΕΚ, για παίκτη του Ολυμπιακού. Δίχως καμία απολύτως αμφιβολία. Για τον ΠΑΟΚ όμως, δεν είναι γκολ. Είναι…. οφσάιντ.

Κύριοι της ελληνικής διαιτησίας, εσάς που υπερασπίζετε με σθένος ο Παναγιώτης Βαρούχας σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Πρέπει να εξηγήσετε γιατί μονίμως συμβαίνει αυτό.

Είπαμε: Μία ομάδα έχει τρεις τρόπους για να ανακόψει την επέλαση του ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι, κανείς από τους τρεις, δεν έπιασε.

Το αντιποδόσφαιρο του Ατρομήτου διήρκησε μέχρι το τέλος, φάνηκε όμως η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του οποίου είχαν 17 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία εκ των οποίων οι δύο εύστοχες.

Είχαν και τρίτη εύστοχη, αλλά ακυρώθηκε το γκολ από τον VAR Κουμπαράκη και τον συνεργάτη του, Στεφανίδη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν και δύο δοκάρια. Μιλάμε για την απόλυτη υπεροχή. Το ποδόσφαιρο λοιπόν του ΠΑΟΚ, το ορθολογικό, κέρδισε το αντιποδόσφαιρο του Ατρομήτου.

Είναι και το άλλο όμως. Οι ικανότητες των παικτών μίας ομάδας, του Δικεφάλου, που δεν πτοούνται από τις ατυχίες, το αντιποδόσφαιρο, την γραμμή που μπήκε χειροκίνητα και έδειξε εκτεθειμένο τον…. αγκώνα του Οζντόεφ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ένα καραμπινάτο – κανονικό γκολ. 

Αυτός ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, κερδίζει τις αντίπαλες ομάδες, κερδίζει τις πονηρές αποφάσεις διαιτητών στο VAR και όχι μόνο, προσφέρει θέαμα και δεν πτοείται με τίποτα.  Εκθέτει ανεπανόρθωτα, όσους δεν θέλουν να έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο στην Λίγκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.