Τρία φιλικά και ενίσχυση... Αμοιρίδη για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Για την Αθήνα αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ που τις επόμενες τέσσερις μέρες θα δώσει τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο μπάσκετ.

Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί, όμως νωρίτερα υποβλήθηκαν εκ νέου σε έλεγχο για τον COVID-19. Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (16/9, 17:00) και μεθαύριο το Λαύριο (17/9, 18:00). Η ομάδα του Δικεφάλου θα ταξιδέψει ακολούθως για την Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (19/9, 17:00).

Την αποστολή που δεν ακολούθησαν οι Κακλαμανάκης, Χέρντον και Παπασάβογλου (ο τελευταίος υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης), συνθέτουν οι Μπο Μπιτς, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ προέκυψε και μία πολύ σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία Morris – F&U του Κώστα Αμοιρίδη που είναι συμπαραστάτης της προσπάθειας του τμήματος για περισσότερα από 10 χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.