Τρία εκτός έδρας παιχνίδια για την ολοκλήρωση του 2022

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Γ.Ζαΐρης


Οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη. Παρέμειναν αρκετές ημέρες στην Κύπρο, συμμετείχαν σε τρία φιλικά παιχνίδια με επιτυχία και πλέον καλούνται να προσαρμοστούν στα δεδομένα που επικρατούν στην Ελλάδα.

Ακόμη και στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη είναι αναγκαίο να προσαρμοστούν, γιατί προετοιμάστηκαν σε υψηλές θερμοκρασίες στην Λάρνακα και επέστρεψαν στην Βόρεια Ελλάδα, εδώ που οι θερμοκρασίες είναι αισθητά χαμηλότερες. Το ευχάριστο νέο, όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε αναλυτικά στο ρεπορτάζ που παρέθεσε στη Metrosport ο απεσταλμένος του ομίλου Metromedia Γιώργος Ζαίρης, είναι πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όλοι οι παίκτες παρέμειναν ενεργοί και φυσικά θα τεθούν στην διάθεση του Λουτσέσκου στα ματς που ακολουθούν.

Πρακτικά ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει τρεις αγώνες εκτός έδρας μέχρι την ολοκλήρωση του 2022. Ο πρώτος έχει ήδη προγραμματιστεί. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο γήπεδο της Καλαμάτας, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα γίνει νωρίς το μεσημέρι, καθώς δεν υπάρχουν προβολείς στο στάδιο.

Θα ακολουθήσουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πριν από τα Χριστούγεννα και με τον Ατρόμητο στην Αθήνα, πριν από την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα για το Αγρίνιο υπάρχει η πληροφορία πως το ματς θα γίνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:30 για τηλεοπτικούς λόγους.

Πρακτικά θα γνωρίζουμε τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των εκτός έδρας αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, αύριο το απόγευμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.