Τρένο η Ελλάδα με ασταμάτητο Μπακασέτα!

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Ιουνίου 2022

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα ένα παιχνίδι τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε άλλο ένα, η Εθνική μας ομάδα επιβλήθηκε 3-0 της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό και έκανε το 3Χ3 στον όμιλο του Nations League. 

Εξαιρετικός και ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έγραψε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο σφαδάζοντας από τους πόνους. 

Επόμενο παιχνίδι για την γαλανόλευκη και πάλι εντός, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Κόσοβο (12/6, 21.45).

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Ελλάδα ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, ο Ιωάννου έδιωξε με το κεφάλι και ο Μπακασέτας με εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαήλ για το 1-0. 


Το 2-0 ήρθε με τη σμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα. Μετά από ολιγωρία στην άμυνα της Κύπρου, ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα έκανε την κίνηση προς τα δεξιά, γύρισε στον Παυλίδη, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Μιχαήλ σκόραρε σε κενή εστία, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην Ελλάδα.


Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με απίθανο σουτ ο Λημνιός στο 48ο λεπτό.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.