Τρεμπλ με κομπίνα α λα ΝΒΑ για την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός29 Νοεμβρίου 2020

Το τεχνικό τιμ των αήττητων πρωταθλητών του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου επικεφαλής κατέκτησε το τρεμπλ με την σαουδαραβική Αλ Χιλάλ. Μετά το Πρωτάθλημα και την κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά είχε και το Κύπελλο με την νίκη 2-1 επί της Αλ Νασρ. Ο Ρουμάνος τεχνικός βρήκε μπροστά του έναν παλιό γνώριμο, τον Πορτογάλο, Ρουί Βιτόρια που ήταν προπονητής της Μπενφίκα στα αλησμόνητα παιχνίδια του καλοκαιριού του 2018 και φρόντισε, όπως και τότε (αν και η τελική έκβαση δεν ήταν καλή), να του προκαλέσει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Για την ακρίβεια, δεν το έκανε ο ίδιος ο Λουτσέσκου αλλά ένας από τους συνεργάτες του, ο βοηθός του, Κριστιάνο Μπάτσι. Όπως και το 2018 ο Ιταλός κόουτς... ξεπατίκωσε μία κομπίνα από το ΝΒΑ (παρακολουθεί ανελλιπώς αγώνες) και την εφάρμοσε στο παιχνίδι. Τότε ήταν η έξοχη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ που έφερε το γκολ του Πρίγιοβιτς, χθες, μία φάση κόρνερ στο 10ο λεπτό από την οποία η Αλ Χιλάλ άνοιξε το σκορ: ο σκόρερ του τέρματος, ο 29χρονος διεθνής Νοτιοκορεάτης αμυντικός, Γιανγκ Χιούν Σο, αρχικά βρίσκεται στην μικρή περιοχή και με μία μικρή κούρσα κινείται προς τα έξω, ο εκτελεστής του κόρνερ τον σημαδεύει και εκείνος με μία γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο τέλος του αγώνα, Μπάτσι και Χιούν Σο, πανηγύρισαν το γκολ στα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκαν έχοντας στα χέρια το χαρτί πάνω στο οποίο είχε αποτυπωθεί μέσω υπολογιστή όλη η κομπίνα.


Δείτε το γκολ στην παρακάτω ανάρτηση

Θυμηθείτε και την κομπίνα του ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας, όπως και άλλα έξυπνα τρικ σε στημένες φάσεις βγαλμένα απ΄το ρεπερτόριο του 35χρονου Ιταλού τεχνικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.