Τρελό... τρίποντο για τον Βόλο απέναντι στον Ατρόμητο με φόντο τα Play Off

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Σε έναν τρελό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το γκολ του Γάγκι έπειτα από μία ωραία συνεργασία με τον Τσιρίνος και ένα εντυπωσιακό σουτ του πρώτου, ο ΝΠΣ Βόλος πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες, ωστόσο το δεύτερο 45λεπτο ήταν αυτό που επιφύλαξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 56΄ με τον Λούνα να εκτελεί από το... σπίτι του και να κάνει το 1-0 ενώ στο 76΄ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζοβάρας, ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 76΄ με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Στο παιχνίδι όπου αγωνίστηκε βασικός ο δανεικός από τον Δικέφαλο, Γιώργος Κούτσιας, όπου είχε τις δικές του καλές στιγμές στην εστία του Γιαννιώτα, ο Βόλος πανηγύρισε το σημαντικό τρίποντο που ενισχύει τη θέση του για τα Play Off.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67΄Τσοκάνης), Πιρές (80΄Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89΄Πίρινεν), Κούτσιας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κουέν (58΄Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.