Τρελό ματς στο Περιστέρι, χαμογέλασε ο Μπόλονι

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Φεβρουαρίου 2021

Σ΄ ένα τρελό παιχνίδι με πέντε γκολ στο Περιστέρι, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 3-2 του Ατρομήτου. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα τρίποντα στο Πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στο -2 από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, δεν έφτανε στους γηπεδούχους ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, ήρθε να προστεθεί και η ήττα από τον ΠΑΟ που τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του αγώνα, το «τριφύλλι» ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη, ο Βέλεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη για το 0-1.

Η απάντηση από τους Περιστεριώτες ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ από τα δεξιά, ο Γούτας με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη, γράφοντας το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ανέκτησε το προβάδισμά της χάρη στο τραγικό λάθος του Γιαννιώτη.

Ο Βέλεθ έκανε την μακρινή μπαλιά, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και να έρθει ο Καρλίτος να την στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.

Ωστόσο, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν πτοήθηκε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Αγκάγιεφ στο 54΄.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω και έξι λεπτά πριν το φινάλε πήρε σπουδαία νίκη χάρη στο τέρμα του Σανκαρέ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.