Τρελό ματς στην Καρδίτσα με νικήτρια τη Λάρισα στις καθυστερήσεις

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Μαρτίου 2022

Τρελό ματς στην Καρδίτσα με πέντε γκολ, ανατροπές, χαμένο πέναλτι, αποβολές και νικήτρια τη Λάρισα. Η ομάδα του Γκουτσίδη αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 21΄, χρειάστηκε ένα γκολ του Γλυνού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ώστε να φύγει νικήτρια από την έδρα της ΑΣΑ (2-3) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Όγκμποε στο 6΄, για να έρθει δεκαπέντε λεπτά μετά ο Νικολιάς να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. 

Στο 37ο λεπτό η Λάρισα κέρδισε πέναλτι και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε και ο Λαρέα. Ωστόσο, ο Κολομπίνο που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε και παρέμεινε το 0-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Οι κιτρινόμαυροι παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μείωσαν σε 1-2 με τον Πλέγα στο 73΄ και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Μπαντιμπαγκά. 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό, οι «βυσσινί» έφυγαν με ένα τεράστιο διπλό χάρη στο τέρμα του Γλυνού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Μετά το γκολ της Λάρισας επικράτησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να αποβάλλει τον Κουτσιανικούλη.

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης * απών λόγω κορωνοϊού ο Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας (40' Κουτρομάνος), Σταμόπουλος, Γκόλιας (81' Πολίτης), Λαρέα, Λαγός, Πλέγας, Δημούτσος (40' Γκίνη), Μπενγκόα (59' Μπαντιμπαγκά), Μπραμπίγια (81' Μπιανκόνι), Αθανασιάδης. 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (82' Μιλτιάδης), Νικολιάς (53' Γλυνός), Μαυριάς (90'+2 Τσουμάνης), Όγκμποε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.