Τρελό ματς στη Βαρκελώνη με 8 γκολ, με 5-3 η Βιγιαρεάλ τη Μπαρτσελόνα

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για καιρό η Βιγιαρεάλ επικράτησε εκτός έδρας με 5-3 επί της Μπαρτσελόνα, με τους "μπλαουγκράνα" να βρίσκονται στο -10 από την κορυφή, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό τους στο Copa del Rey.

Η ομάδα του Τσάβι με 44 βαθμούς έμεινε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, καθώς η Ρεάλ είναι στην πρώτη θέση με 54. Το "κίτρινο υποβρύχιο" με αυτή τη νίκη πήρε ανάσα βαθμολογική και ανέβηκε στην 14η θέση με 23 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζεράρ Μορένο στο 41' (0-1) και στο δεύτερος μέρος διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιλιάς Ακομάς (0-2). Η Μπαρτσελόνα κατάφερε όμως να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ανατρέψει το σκόρ. Ο Γκιντογάν έδωσε το σύνθημα, μειώνοντας στο 60' σε 1-2, στο 68' ο Πέδρι ισοφάρισε και στο 71', μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ερίκ Μπαγί με αυτογκόλ έκανε το 3-2.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 84', ο Γκονσάλο Γκέντες με δυνατό σουτ νίκησε τον Πένια και ισοφάρισε (3-3). Οι παίκτες του Τσάβι ανέβηκαν στο γήπεδο για να πιέσουν, αλλά το πλήρωσαν. Στις καθυστερήσεις η Βιγιαρεάλ πέτυχε δύο τέρματα με τους Αλεκσάντερ Σέρλοτ και Χοσέ Λουίς Μοράλες και πήρε ένα μεγάλο διπλό με 5-3.

Μπαρτσελόνα: Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν (46’ Πάου Κουμπαρσί), Έκτορ Φορτ (46’ Ζοάο Κανσέλο), Ντε Γιονγκ, Ρομέου (46’ Πέδρι), Γκιντογάν, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι (77’ Βίτορ Ρόκε), Ζοάο Φέλιξ (58’ Φεράν Τόρες).

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Κίκο Φεμενία (78’ Μοσκέρα), Μπαϊλί, Κουένκα, Αλμπέρτο Μορένο (71’ Μαντί), Ακομάς (58’ Γκέντες), Κομεσάνια, Κοκελέν, Άλεξ Μπαένα (71’ Καπουέ), Ζεράρ Μορένο (78’ Μοράλες), Σέρλοτ .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.