«Τρελό» ματς στη League One της Αγγλίας, με τέσσερα γκολ στις καθυστερήσεις!

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Σε ένα παιχνίδι με «τρελή» εξέλιξη στο «Βάλεϊ» του Λονδίνου, Τσάρλτον και Ιπσουϊτς έφεραν 4-4 σε αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της League One της Αγγλίας, με τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ να σημειώνονται στα οκτώ από τα εννέα λεπτά των καθυστερήσεων!

Η γηπεδούχους Τσάρλτον προσπαθεί να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ, η Ιπσουϊτς βρίσκεται στην 2η θέση και παλεύει για την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ. Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε τι θα γίνει στο δεύτερο, καθώς η φιλοξενούμενη άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Εντμουντσον. Στο 52' η Ιπσουϊτς πέτυχε και δεύτερο γκολ και όλα φάνταζαν πως θα πάρει μια εύκολη νίκη.

Η Τσάρλτον όμως είχε άλλη άποψη και με δύο γκολ μέσα σε 13 λεπτά (63'-76') έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον. Η τρελή εξέλιξη όμως ήρθε στις καθυστερήσεις (9 λεπτά έδωσε ο διαιτητής), η φιλοξενούμενη σκόραραν στο 91' και στο 94΄. Η Τσάρλτον όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού στο 96' μείωσε σε 3-4, στο 99' ισοφάρισε σε 4-4, σε ένα τρελό ομολογουμένως φινάλε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.