Τρελό ματς με νικήτρια και τροπαιούχο την Μπιλμπάο!

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Ιανουαρίου 2021

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ κι εναλλαγές στο σκορ, η Μπιλμπάο ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς επικράτησε 3-2 της Μπαρτσελόνα στην παράταση και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βάσκων ήταν ο Γουίλιαμς, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ κι μοίρασε άλλο ένα!

Η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Κούμαν έκρυψαν την μπάλα και ο Γκριεζμάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 40΄. 


Η χαρά τους κράτησε μόλις δυο λεπτά, καθώς οι Βάσκοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ντε Μάρκος, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Γουίλιαμς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 56΄, η Μπιλμπάο βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον Ραούλ Γκαρθία, ωστόσο το τέρμα της ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR.

Στο 77΄ οι Καταλανοί ανέκτησαν το προβάδισμα τους. Ο Άλμπα βρήκε τον Γκριεζμάν και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με πλασέ έκανε το 2-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπάρτσα θα κατακτήσει το τρόπαιο, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 90΄ και έστειλαν το ματς στην παράταση. Ο Μουνιαΐν γέμισε στην περιοχή, ο Βιγιαλίμπρε βρέθηκε στην πορεία της μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 2-2.

Στο έξτρα ημίωρο οι Βάσκοι έφεραν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Ο Γουίλιαμς με τρομερό σουτ έγραψε το 2-3 στο 93΄.

Στα εναπομείναντα λεπτά το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Μέσι αποβλήθηκε-για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο-με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Βιγιαλίμπρε. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.