«Τρελό» μαλλιοτράβηγμα σε πτήση για μια θέση στο παράθυρο-Γυναίκα έμεινε γυμνή

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Έντονος καβγάς που κατέλεξε σε τρελό μαλλιοτράβηγμα έγινε σε πτήση εσωτερικού στη Βραζιλία όπου 15 επιβάτιδες πιάστηκαν στα χέρια και ως αποτέλεσμα της απίστευτης συμπλοκης, μία εξ' αυτών κατέληξε γυμνή από τη μέση και πάνω.

Αφορμή για τον καβγά ανάμεσα σε δύο οικογένειες, φαίνεται να ήταν η ερώτηση μιας μητέρας σε μία μια επιβάτη αν μπορούσε να αλλάξει θέσεις με το παιδί της, το οποίο είχε ειδικές ανάγκες. Αυτή αρνήθηκε, η μητέρα του παιδιού της επιτέθηκε και ακολούθησαν σκηνές χάους.

Σε βίντεο που κατέγραψε επιβάτης, διακρίνονται οι γυναίκες να μαλώνουν άγρια με βρισιές, χαστούκια και μαλλιοτραβήγματα, ενώ κάποια από αυτές έμεινε και γυμνή από τη μέση και πάνω. Επίσης, μια γυναίκα με σγουρά μαλλιά προσπαθεί να πηδήξει στα καθίσματα πίσω της για να φτάσει σε άλλον επιβάτη, αλλά συγκρατείται από έναν άνδρα αεροσυνοδό. Από την ένταση του σκηνικού, ένα μωρό αρχίζει να κλαίει.

Η πτήση έγινε την Πέμπτη (2/2) από Gol Airlines με εκκίνηση από το Σαλβαδόρ και προορισμό το Σάο Πάουλο.

Το πλήρωμα κατάφερε τελικά να πάρει τον έλεγχο και τελικά οι 15 γυναίκες επιβάτες συνοδεία από το αεροπλάνο και το αεροπλάνο ξεκίνησε για τον προορισμό του μετά από σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση.

Η Gol Airlines εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση για το συμβάν: «Η σκηνή στο βίντεο που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων έλαβε χώρα πριν από την πτήση G3 1659 απογειώθηκε αυτήν την Πέμπτη από το Σαλβαδόρ (SSA) προς το Congonhas (CGH), στο Σάο Πάουλο.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στις σκηνές της επίθεσης αποβιβάστηκαν και δεν συνέχισαν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία καταδικάζει όλες τις πράξεις βίας και τονίζει ότι οι ενέργειες που έγιναν από το πλήρωμα έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, την νούμερο 1 προτεραιότητα της Gol».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.