Τρελαίνει κόσμο ο Βόλος του Μπέου, 3-0 τον Ατρόμητο

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2021

«Μοναχικός καβαλάρης» στην κορυφή της Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος μετά την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα.

Το σύνολο του 32χρονου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ υπέταξε και τον Ατρόμητο με 3-0, κερνώντας «φαρμάκι» τον πρώην προπονητή του, Άνχελ Λόπεθ.

Το ματς ξεκίνησε με πέναλτι που καταλόγισε στο 4' ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος το οποίο πήρε πίσω μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Στο 27', ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Βασιλαντωνόπουλο αλλά η φάση είχε διακοπεί νωρίτερα για υπόδειξη οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκρίλο έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Πίριτς.

Ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 57'. Ο φερνάντες βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Μπαρτόλο που σούταρε, ο Πίριτς απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Φαν Βερτ που πάσαρε στον Ρο΄σέρο που την έστειλε στα δίχτυα με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους στο φινάλε του αγώνα. Ο Μπαρτόλο κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του από τον Κιβρακίδη και ο Φαν Βερτ εκτέλεσε ψύχραιμα για το 2-0.

Στο 96', ο Βόλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Μπαρτόλο να έφυγε πίσω από τη σέντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τερεζίου που έγραψε με πλασέ το τελικό 3-0.

Έτσι ο Βόλος είναι μόνος πρώτος στο «ρετιρέ» της Super League 1 με 9 βαθμούς σε 3 αγώνες και το κυριότερο να εντυπωσιάζει με το όμορφο ποδόσφαιρο που αποδίδει στο χορτάρι. 

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Φερνάντες (84' Σοάρες), Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (67' Νίνης), Φαν Βέερτ (90' Τερεζίου).

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88' Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον (71' Τζαβίδας), Κωτσόπουλος, Σπιρίντόνοβιτς (71' Αθανασίου), Μουνίθ, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.