Τρελαίνει κόσμο η Φίτεσε

Νίκος Κουλιανός27 Ιανουαρίου 2021

Το μεγάλο ντέρμπι στο «Καραισκάκης» δεσπόζει όχι μόνο στο πρόγραμμα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και όλου του κουπονιού. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να εντυπωσιάζουν κερδίζουν τα παιχνίδια τους, και υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά χωρίς προβλήματα.

- Ο ΠΑΟΚ στον αντίποδα είναι ανεβασμένος, σκοράρει πλέον με ευκολία και την τελευταία 10ετία έχει πάρει 5 θετικά αποτελέσματα στο Καραισκάκης. Είναι άλλωστε η ομάδα που στο τελευταίο αήττητο σερί του Ολυμπιακού 46 παιχνιδιών, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που τους έχει κερδίσει 2 φορές! Βασική μας επιλογή το καλοπληρωμένο αμφίσκορο!

- ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Παιχνίδι που φωνάζει από μακριά ότι θα χει σκορ και θέαμα. Η Κραλσρούη κάνει όλα τα παιχνίδια της ροντέο. Για την ακρίβεια στα τελευταία 8 παιχνίδια της τα 7…ξέφυγαν σ επίπεδα του over 3.5 τουλάχιστον! Το Αννόβερο έχει βρει ρυθμό τον τελευταίο μήνα και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Βασική μας σκέψη το g/g+over!

- ΣΒ. ΒΑΤΕΝΣ – ΑΛΤΑΧ: Μεγάλο διπλό για την ομάδα τη Βάτενς επί της Λίντσερ με 2-4, επιβεβαιώνοντας ότι η ομαδα έχει υψηλό ταβάνι και δίκαια βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι ότι η Σβαρόσφκσι είναι καλύτερη εκτός έδρας, καθώς παίζει άψογα τις κόντρα επιθέσεις, ωστόσο περιμένουμε να χτίσει σερί και με νίκες εντός έδρας. Ειδικά με ομάδες επιπέδου Άλταχ δεν θα πρέπει να χει προβλήματα. Άσος και over 1.5, συνδυαστικά.

- ΓΑΝΔΗ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Η Γάνδη τρέχει για να προλάβει την 8άδα.Η νίκη επί της Λεούβεν εκτός έδρας, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης και πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Πόσο μάλλον απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν που έδειξε άσχημο πρόσωπο με την Μουσκρόν κι έχει πολύ κακή παράδοση, όταν αντιμετωπίζει τα «βουβάλια». Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5, αξίζει της προσοχής μας.

- ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΛΕΟΥΒΕΝ: Συνέχισε τις…ήττες η Σαρλερουά στο ντέρμπι με την Σταντάρ Λιέγης καθώς λύγισε με 3-2! Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα της, ωστόσο η εμφάνισή της, ήταν πραγματικά καλή. Περιμένουμε να βάλει ένα φρένο στον αγωνιστικό της κατήφορο, απέναντι στη Λεούβεν, που είναι επίσης σε κακό μομέντουμ τον τελευταίο μήνα. Ο άσος σε αποδόσεις διπλασιαμσού θεωρώ ότι έχει παικτική αξία.

- ΦΕΝΛΟ ΦΙΤΕΣΕ: Η Φένλο δείχνει ασταμάτητη ακόμα κι όταν δεν σκοράρει ο Γιακουμάκης. Δείχνει να ξεφεύγει από την ουρά, παίζει χωρίς άγχος κι έχει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Στον αντίποδα έχουμε το…θαύμα της Φίτεσε. Η ομάδα από το Άρνεμ κάνει πρωταθλητισμό, είναι δεύτερη, κερδίζει διαρκώς και παίζει εξαιρετικά. Θεωρώ ότι το χ2+over, καλύπτει πολλά από τα θέλω μας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.