Τρέλα για Μπακασέτα: Ο φίλαθλος που του πήρε την κάλτσα την έβαλε σε κορνίζα και τον συνάντησε

Metrosport Team06 Μαΐου 2022

Στο ματς με την Αντάλιασπορ, η Τράμπζονσπορ εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με την πόλη να θυμίζει... μεθυσμένη πολιτεία.

Πρωταγωνιστικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, με αρκετούς φιλαθλους να τον περικυκλώνουν για να τον... γδύσουν, με λάφυρα τη φανέλα και το σορτσάκι του.

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών πήρε μία κάλτσα του, με την οποία μάλιστα πόζαρε όλο περηφάνια με αυτή στις κάμερες που αποτύπωναν τα γεγονότα. «Ηταν πάρα πολλοί γύρω του και ξαφνικά βρέθηκα στα πόδια του. Τράβηξα την κάλτσα του, ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα. Πολλοί έρχονται και με επισκέπτονται για να τη δουν», είπε χαρακτηριστικά όλο καμάρι.

Έτσι ο φίλος της Τραμπζονσπόρ είχε την ευκαιρία να πάρει ένα έξτρα δώρο από το ίνδαλμά του. Επισκέφθηκε λοιπόν το προπονητικό κέντρο της ομάδας με την κάλτσα σε κορνίζα, συνάντησε τον Μπακασέτα, μίλησε μαζί του και πήρε αυτό που ήθελε εξ’ αρχής, μία φανέλα του και μάλιστα υπογεγραμμένη από τον αρχηγό της «γαλανόλευκης». «Ξαφνικά έβγαλε την κάλτσα από το πόδι μου. Αρχισα να γελάω», είπε ο «Μπάκα» για το περιστατικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.