Διαφωνία Σταυρίδη-Βαρούχα για το γκολ του Άρη: «Έπρεπε να μετρήσει!»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Τρεις τηλεκριτικοί επιχείρησαν να ρίξουν φως στην φάση του γκολ του Μαντσίνι, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω του Metropolis 95.5. Οι Παναγιώτης Βαρούχας, Γιάννης Σταυρίδης και Ηρακλής Τσίκινης αναφέρθηκαν στις επίμαχες φάσεις, αλλά... διαφώνησαν.

Ο κ. Βαρούχας είπε αρχικά:

 «Το γήπεδο δεν ήταν άσχημο μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τους διαιτητές. Υπάρχει φάουλ. Η φάση μπερδεύει τον διαιτητή γιατί ο τερματοφύλακας, αρχικά, κινείται και μετά πέφτει κάτω. Αν το δούμε ψύχραιμα ο Μάνος τον βρήκε και με τα δύο πόδια», τόνισε ο κ. Βαρούχας ενώ για το πέναλτι που ζητάει ο Άρης σημείωσε: «Δεν υπάρχει πέναλτι, το χέρι είναι πάνω στο σώμα».  

Ο κ. Σταυρίδης, από την πλευρά του τόνισε: «Όπως έγινε η ίδια φάση στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, στο πέναλτι, έτσι είναι και αυτή και το γκολ είναι κανονικό. Ο διαιτητής δεν έπρεπε να τρέξει στο VAR. Όσον αφορά το πέναλτι που ζητάει ο Άρης δεν υπάρχει παράβαση, είναι ακούσιο το χέρι. Και μία άλλη φάση που είδα, η κόκκινη κάρτα στο Λαμία - ΑΕΚ, δεν ήταν ούτε κίτρινη, δεν υπάρχει κάποιο μαρκάρισμα τόσο βίαιο».  

Ο Ηρακλής Τσίκινης, τέλος, είπε: «Είναι δύσκολη φάση από την άποψη ότι έχουμε βαρύ γήπεδο. Γίνεται μία σύγκρουση και θεωρώ ότι υπάρχει παράβαση. Η δεύτερη φάση είναι σαν να μην έχει γίνει. Σωστά παρεμβαίνει το VAR. Από την στιγμή που είναι τέτοια σύγκρουση και ο τερματοφύλακάς δεν μπορεί να συμμετέχει στην επόμενη φάση, υπάρχει παράβαση», ενώ για το πέναλτι που ζητούν οι κίτρινοι υπογράμμισε: «Είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.