Τρεις προσθήκες για Απόλλωνα Πόντου

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Στην απόκτηση τριών νέων παικτών προχώρησε ο Απόλλων Πόντου καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό του τους Κενάν Μπαργκάν, Moussa Haddad και Franck-Landry Ellé Essouma. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται τον Κενάν Μπαργκάν στις τάξεις της κι εύχεται να είναι υγιής, ώστε να καταθέσει (και) στην ομάδα μας τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Ο γεννημένος στην Καβάλα, στις 25 Οκτωβρίου 1988, Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ασπίδα Ξάνθης, Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη, Λάρισα. 

Κατέγραψε, δε, 115 συμμετοχές στην Super League 1 με 8 γκολ και 7 assists, 84 συμμετοχές στην Football League με 11 γκολ και 17 assists και στο Kύπελλο Ελλάδας οι αντίστοιχες επιδόσεις του είναι 27 συμμετοχές – 7 γκολ – 3 assists». 

«Με Γαλλικό Διαβατήριο (γεννημένος στη Μιλούζ στις 15 Μαΐου 1998) και καταβολές από την Αλγερία ο Moussa Haddad ήλθε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της μεσαίας γραμμής που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός.

Προέρχεται από την Βουλγαρική Άρδα Κάρτζαλι, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί στην Γαλλία σε Σοσό Β΄και Νανσί Β΄.

Επιπλέον κατέγραψε 10 συμμετοχές στα Εθνικά συγκροτήματα της Γαλλίας U18, U17, U16. Υγεία του ευχόμαστε, πρωτίστως, και επιτυχίες με την ομάδα μας. Bienvenue Moussa!». 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου συνεχίζοντας την στελέχωση του έμψυχου υλικού της ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Franck-Landry Ellé Essouma, ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στο Καμερούν και διαθέτει Γαλλικό Διαβατήριο.

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 2000 αγωνίζεται ως μεσαίος κεντρικός, αλλά μπορεί να καλύψει και θέσεις της άμυνας στα δεξιά.

Τελευταία ομάδα που αγωνίζονταν ήταν η Παρί και νωρίτερα στην Χάβρη Β΄ και την Τρουά Β΄. Στο παρελθόν είχε κληθεί στην U20 του Καμερούν. Υγεία και καλή θητεία στην ομάδα μας, ευχόμαστε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.