Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ στα κορυφαία ελληνικά ταλέντα σύμφωνα με ρώσικη ιστοσελίδα!

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

H ρωσική ιστοσελίδα «sports.ru» σε αφιέρωμα της για τα κορυφαία ευρωπαϊκά ταλέντα ανά χώρα, ξεχώρισε τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έναν του Ολυμπιακού και έναν της ΑΕΚ.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας, δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος πέρα από τον Χρήστο Τζόλη, με την ρωσική ιστοσελίδα να αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ και θεωρείται ως ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος σε αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα (μόνο ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού τον ξεπερνά).

Ο Τζόλης έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν, καθώς έχει συμμετοχή σε όλα τα ματς πρωταθλήματος έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ.

Η κορυφαία εφημερίδα της Γαλλίας, L' Equipe συμπεριέλαβε τον Χρήστο Τζόλη στα κορυφαία 50 ταλέντα του κόσμου για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2002, καταλαμβάνοντας την 37η θέση».

Στην δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Γιώργος Κούτσιας, ενώ ακολουθούν οι Νίκα Νινούα, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού και φυσικά ο Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.