Άρης: Τρεις νίκες και... ξενοιάζει! «Πέντε βαθμών» ο αγώνας με ΠΑΟ

Μάνος Χατζάκης18 Απριλίου 2021

Εννιά βαθμοί και νιώθει... ασφαλής. Με “πρόχειρους” υπολογισμούς ο Αρης χρειάζεται τρεις νίκες σε επτά παιχνίδια, προκειμένου να τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να βάλει... δύσκολα στις ομάδες, που ακολουθούν στη βαθμολογία, και ειδικά στον Παναθηναϊκό. Προϋπόθεση να μη χάσει στη Λεωφόρο.

Το σημερινό παιχνίδι στο “Απ. Νικολαϊδης” (15.00) είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Πρακτικά, το σύνολο του Ακη Μάντζιου παίζει για δύο αποτελέσματα. Επί της ουσίας, με νίκη... ησυχάζει, καθώς αυξάνει τη διαφορά από τους “πράσινους” στους οχτώ βαθμούς, ενώ με ισοπαλία διατηρεί την υπάρχουσα απόσταση στους πέντε βαθμούς. Γι' αυτό και το ματς χαρακτηρίζεται “πέντε βαθμών”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν ότι οι τρεις νίκες δίνουν... Conference League, γιατί σε αυτή την περίπτωση το “τριφύλλι” θα χρειάζεται πέντε νίκες στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, κατάσταση που μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται. Εν ολίγοις, τα πάντα βρίσκονται στα πόδια των παικτών του Μάντζιου, οι οποίοι -με τη δέουσα σοβαρότητα- τόσο εντός όσο και εκτός έδρας θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.