Τα όργια του Γκάρι Ροντρίγκεζ και η «τεσσάρα» στον Σάντος

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Τον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει την αγωνιστική αφύπνιση από τους ποδοσφαιριστές του και σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύει με τους συνεργάτες του. To metrosport.gr θυμάται τρεις στιγμές των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. 

Το πρωτάθλημα 2002-2003 άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ στο ματς με τους «πράσινους» με ένα εντυπωσιακό γκολ του Γεωργιάδη. Ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Δικέφαλο από την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 όταν ο Μάινταν έκανε άστοχη έξοδο στο 33΄, η μπάλα βρήκε στον Γιασεμάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Και εκεί που ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι είχε ξαναμπεί στον αγώνα, ένα τραγικό λάθος της άμυνας, έδωσε ξανά στον ΠΑΟΚ αέρα δύο γκολ. Η ασυνεννοησία μεταξύ Φύσσα και Κυργιάκου, έφερε τον Σπάσιτς μόνο του απέναντι στον Νικοπολίδη και ο Σέρβος δεν δυσκολεύθηκε να «γράψει» το 3-1 στο 41. Στο 57 ο Παντελής Καφές βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Νικοπολίδη και έστειλε τη μπάλα, μέσω του… Χένρικσεν, στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 4-1


Τη σεζόν 2015-2016 ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» την άμυνα του Παναθηναϊκού με την τρομερή ταχύτητα των Ροντρίγκες, Ζάιρο και Μακ, πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το ντέρμπι με 3-1. Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έκανε τα πάντα για να έρθει μια εύκολη νίκη. 

Τη σεζόν που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μια από τις εμπνεύσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιώνεται με την πρώτη επαφή. Στο παιχνίδι  περνά ο Λημνιός αντί του Μπίσεσβαρ, ο οποίος με την πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.